“Det handler ikke altid om de faktuelle erfaringer. Jeg er ligeglad med, om du har taget den ene eller anden uddannelse. Det handler om stil. Og din stil skal passe med, hvad virksomheden gør, eller hvad jeg, som iværksætter gør.”

15.Din ansøgning antyder, at du kan være overkvalificeret til stillingen. Hvad siger du til det?

Understreg din langsigtede interesse i virksomheden og at du forventer, at en god præstation vil åbne for nye muligheder internt.
En stærk virksomhed har brug for dygtige medarbejdere, og erfarne ledere er altid i høj efterspørgsel.
Gør din kommende arbejdsgiver opmærksom på, at de vil indløse deres investering hurtigere, fordi du er så kvalificeret.
En voksende og ambitiøs virksomhed kan aldrig have for dygtige medarbejdere.

16.Er du god til at arbejde med andre?

Det job, du søger, skal passe til de arbejdsmetoder du trives med.
Der er kun få job, hvor der ikke er behov for at være holdspiller. Så det er absolut et must.
Henvis til tidligere erfaringer med at arbejde i et team.
Du kan ikke vinde ved at komme ind i hvordan du har overvundet samarbejdsproblemer. Det er for kompliceret, og det vil være negativt ladet.
Alle har oplevet problemer med urimelige samarbejdspartnere. Effektive og konstruktive mennesker lader det fare. Sådan bør du også være.
Brug dit svar på spørgsmålet tila t fortælle, hvorvidt du er opgave-orienteret, resultatorienteret eller andet – og fortæl en anekdote om et vellykket samarbejde.
Tue Holberg fra Holmberg Inc. siger at team work er et af de vigtigste aktiver, han undersøger, når han interviewer kandidater.

Jeg har brug for at vide, at personen er en holdspiller. Du bør være i stand til at fange en bold og beskæftige dig med det, men også – at køre sejren hjem med dit hold. Vi vinder ,og vi taber sammen – Som et team
Tue Holmberg, Holmberg Inc.

17.Er du god til at have mange bolde i luften? Og er du god til at prioritere dine opgaver?

eller:

18.Kan du multitaske?

Svaret er i princippet det samme som for spørgsmål 12.
Se på tidligere jobs, hvor det har været vigtigt som en del af dine kvalifikationer og fremhæv disse erfaringrer.
Du har alt at tabe og intet at vinde i denne type spørgsmål, så du skal ikke fortælle din historie om at få stress. Det er tabu!
Din arbejdsgiver ved, om dette job forårsager stress eller ej – det vil du også finde ud af.

19.Er du god til at nå en deadline?

Du bør spørge på andre måder og forsøger at få en fornemmelse for den person. For hvis du spørger, om de opfylder deadlines direkte, er ingen kommer til interviewet for at sige Nej. Men i stedet for at spørge bygger jeg et indtryk om denne person fra den måde, de handler.
At være god til at nå deadlines kan du nemt vise.
Så vær forberedt og forvent at intervieweren vil springe dette spørgsmål over, men prøve på anden måde at få det besvaret ud fra andre svar.
Det afhænger af, hvilken erfaring personen har. F.eks. hvis jeg ved, at du har arbejdet for en god virksomhed, så ved jeg, at det har krævet, at du skal være god til at overholde tidsfrister. Men er det en nyuddannet kandidat, er det godt at spørge:? Ved du hvordan det er at arbejde med deadlines i et team?
Selvfølgelig har du haft erfaringer med dårlig prioritering, manglende inspiration eller andre stopklodser, som har gjort det svært at nå en deadline. Og selvfølgelig, har du ikke altid overholdt dem.
Hvis intervieweren spørger om det, er der kun ét gyldigt svar på dette spørgsmål: “Ja”. Og forklar hvad du har lært fra den oplevelse.
Hvis du kvalificerer dig til det andet og tredje interview, vil din evne til at overholde tidsfrister blive testet.
Tue Holmberg fra Holmberg Inc. tester altid kandidatens evner til at håndtere en opgave efter eget valg med en tidsfrist.
Dette kan være en time eller mere, helt op til 24 timer.
Selvom du ikke helt kan afslutte opgaven, kan han få et godt overblik over dine arbejdsmetoder, og hvor meget arbejde, du kan faktisk få lavet på en time.

مرجع: www.gotcredit.com

عضویت در کانال تلگرام ایرانوردیک
صفحه فیس بوک ایرانوردیک