پزشکان، دندانپزشکان و پرستاران بدون نیاز به پیشنهاد کاری می توانند با شرایطی اقامت دانمارک را بگیرند تا بتوانند تاییدیه کاری را کسب کنند. تمام اطلاعات مورد نیاز در این لینک وجود دارد.

به طور خلاصه در این طرح پزشکان، دندانپزشکان و پرستاران می توانند اقامت سه ساله دانمارک را دریافت کنند که برای پزشکان و دندانپزشکان دو سال قابل تمدید میباشد. این اقامت با شرایطی اجازه کار محدود هم به همراه دارد. در طی اقامت در دانمارک، پزشکان، دندانپزشکان و پرستاران باید علاوه بر پاس کردن آزمون زبان دانمارکی با نمره بالا، آزمونهای تخصصی را هم پاس کنند و سپس اجازه کار در زمینه تخصصی خود را خواهند داشت.

مراحل اپلای پزشکان به طور خلاصه به شرح ذیل میباشند:

۱-ثبت نام در سایت epic ecfmg وپرداخت آنلاین هزینه ثبت نام فکر کنم ۱۲۵ دلار
۲-آپلود ترجمه دانشنامه،ریزنمرات و پروانه طبابت در سایت epic
۳-استعلام تاییدیه مدارک توسط epic از دانشگاه محل تحصیل و نظام پزشکی
۴-ثبت نام در سایت DPSA دانمارک
۵-درخواست ارسال تاییدیه مدارک به DPSA از epic
۶-ارسال مدارک به DPSA با پست
۷-دریافت نامه تایید مدارک از DPSA
۸-مراجعه به سایت newindenmark.dk و تکمیل اپلیکیشن ویزای xg1
۹- مراجعه حضوری همراه با مدارک به دفتر کارگزاری سفارت دانمارک درتهران جهت بیومتری وتحویل مدارک حداکثرتا دوهفته بعداز تکیل اپلیکیشن

برای توضیحات بیشتر کلیک کنید

مراحل اپلای پرستاران شامل ۳ مرحله زیر میباشد:

الف- تایید صلاحیت و مدرک تحصیلی پرستاران توسط Danish patient safety authority (مراحل دریافت ویزای ورود به دانمارک و دریافت کارت اقامت 3 ساله)
ب- قبولی در آزمون زبان دانمارکی(ورود به دانمارک، دریافت کارت اقامت 3 ساله و ثبت نام در کلاسهای زبان دانمارکی)
ج- استخدام به منظور تطبیق و آموزش

در این لینک میتوانید مراحل را مشاهده کنید.

آگهی‌ها