لیست وسایلی رو که قصد دارین باخودتون ببرین در دو نسخه تهیه کنین و یکی رو همراهتون تو کیف دستی دم دست داشته باشین. لیست وسایلی هم که بعدا باید ببرین ترجیحا دقیق و با مشخصات داشته باشین.
الف-لیست مدارک شخصی و تحصیلی.
- پاسپورت، شناسنامه، کارت ملی و پایان خدمت به همراه ترجمه.
- بلیط هواپیما و بیمه نامه سفر.
- پول نقد ریال برای مخارج احتمالی در فرودگاه ایران بعد از چک این. یورو و کرون برای مخارج احتمالی در فرودگاه ترانزیت و پس از ورود به دانمارک.
- آدرسها، تلفنها و اسامی مورد نیاز.
- مدارک ازدواج و یا طلاق (در صورت وجود) و سرپرستی بچه ها در این حالت به همراه ترجمه.
- اصل گواهینامه به همراه ترجمه تایید شده (در صورت ریجکت ترجمه ایران که در بعضی موارد اتفاق افتاده است، یک ترجمه مجدد بعد از ورود به دانمارک و در کنسولگری انجام خواهد شد). در صورت امکان دریافت نامه اصالت گواهینامه از شهرک آزمایش و مراجعه به وزارت امور خارجه جهت تایید آن. این کار در روند تایید گواهینامه شما در دانمارک (استعلام از ایران) موثر است اما ضروری نیست. نامه عدم دریافت خسارت از شرکت بیمه خودرو در ایران و ترجمه آن. شرکت بیمه if با توجه به این نامه به من 20 درصد رو بیمه ماشین تخفیف داد.
- گواهی نامه بین المللی (تا زمان اعتبار ویزا قابل استفاده است).
- مدارک تحصیلی و ریز نمرات به همراه ترجمه و کپی. نتیجه ایلتس یا IBT اگه دارین.
- سوابق کاری انگلیسی یا ترجمه آنها. توصیه نامه های اساتید در صورت تصمیم به ادامه تحصیل و توصيه نامه از مديران فعلي يا شركت هاي مرتبط براي كاريابي.
- دادن وکالتنامه به پدر يا مادرتون قبل از رفتن برای انجام کارهای احتمالی شما.
- چک کردن تاریخ کارتهای بانکی ایران. دریافت اینرنت بانک و رمز دوم و فعال کردن تراکنشهای بانکی و انتقال با شبا. حتما قبل از خروج از ایران چند تراکنش انجام دهید تا درصورت نیاز به مراجعه حضوری به بانک به مشکل نخورید.
- اسکن مدارک، جزوات و آرشیوهای کاری مورد نیاز جهت حمل و نقل آسان. تهیه نسخه پشتیبان از اطلاعات موبایل و کامپیوتر بر روی هارد اکسترنال با قابلیت رمزگذاری حداقل در دو نسخه.
ب-لیست لوازم ضروری.
- لوازم آرایشی و بهداشتی مورد نیاز مانند مسواک، خمیردندان، لیف، ناخن گیر، عطر و اسپری، حوله کوچک و بزرگ،شانه و غیره.
- لحاف گرم کم جا و بالش های وکیوم کم جا، روکش لحاف، ملافه، روبالشی و روتختی یک تا دو دست. برای کم جا کردن وسایلتون بخصوص لباس و لحاف از کیسه های وکیوم استفاده کنید.
- انواع لباس، کاپشن و لباس مناسب کار مثل کت و شلوار ولی نه خیلی زیاد (چون لباس مناسب با آب و هوا و شرایط محیط را بعد از مدتی که کاملا اسکان یافتید می توانید تهیه نمایید). دستکش و کلاه، لباس ورزشی، راحتی و مایو.
- کیف پول، کیف پاسپورتی و کوله پشتی.
- قرص و دارو (اگر زیر نظر پزشک هستید به اندازه مصرف یکسال داروهاتونو بیارید اگر نه داروهای عمومی مثل مسکن و سرماخوردگی و …) نسخه پزشک و خلاصه پرونده (قبل از سفر داروهارا با لیست داروهای مجاز کشور هدف چک کنید که در لحظه ورود دچار مشکل نشوید چون امکان دارد داروهایی که در کشور خود راحت از داروخانه خرید میکنید در لحظه ورود به کشور دیگری در صورت حمل آنها شما را بازداشت ، دیپورت و یا برای استعلام ساعت ها در فرودگاه نگاه دارند).
- تنقلات و خشکبار در حد لازم برای چند روز مخصوصا اگه بچه دارین تا زمانیکه جا بیفتین و برین خرید.
- لوازم خیاطی محدود مثلا 5-6 تا قرقره نخ و سوزن و سنجاق و قیچی.
- چتر کوچولوی کم جا و گیره لباس.
- ابزارهای اولیه مورد نیاز مثل پیچ گوشتی، انبردست، چکش و مقداری میخ، پیچ، رورپلاک و …
- شارژرها و کابلهای مورد نیاز. لوازم برقی مورد نیاز مثل رایانه ، دوربین، ریش تراش، هدفن، اسپیکر، وب کم، ماشین حساب، سشوار و غیره. برق دانمارک 220 ولت است مثل ایران و دوشاخه مثل ایران استفاده میشود.
- سی دی ها و نرم افزارهای مورد نیاز.
- لوازم تحریر، خط کش، چسب مایع و نواری، کاغذ A4 و غیره.
- ظروف غذاخوری سبک ترجیحا سفری به تعداد اعضای خانواده: (شامل بشقاب،قاشق،جنگال،کارد) دربازکن کنسرو و نوشابه. فلاسک.
- اگر عينکی هستيد حداقل 2 تا عينک و اگر لنز می گذاريد همينطور.
- بيسکويت توی کيفتون بگذاريد که اگر غذای هواپيما رو دوست نداشتيد بتونيد چند ساعتی بدون غذا تحمل کنيد…
- کفش و دمپایی روفرشی و دمپايي پلاستيكي براي حمام.
- اتو و میز اتو
ج-سایر مدارکی که شاید بعدها بدردتان بخورد
- مدارک مدرسه یا فارغ التحصیلی هر یک از اعضا خانواده.
- مدارک و گواهینامه های فنی و حرفه ای به همراه ترجمه.
- مدارک واکسیناسیون، دندانپزشکی و … کارت واکسیناسیون بین المللی میتواند از انستیتو پاستور به آدرس : تهران – میدان پاستور – خیابان پاستور شرقی – خیابان 12 فروردین – مرکز انستیتو پاستور به شماره تلفن : 9-66953311، درخواست گردد و در بدو ورود در پرونده پزشکی کودک توسط پزشک خانواده ثبت گردد.
- یک سری کپی یا کپی برابر اصل از کل این مدارک – حتما این کپی ها را در محلی غیر از اصل آنها قرار دهید.
- آلبومهای عکس و کتابهای مورد علاقه
مراجع سایتهای http://www.imminews.com و http://www.applyabroad.org