Hvert interview er en test. Alle er stresset under et interview og adrenalinen kører rundt, men du skal bruge det til at opbygge noget positivt ud af dette. Bare slap af, tag en dyb indånding og vis de bedste sider af dig selv.
Nu har du de typer af svar, som du kan bruge i din forberedelse til jobsamtalen.
Men du vinder ingenting, hvis din krop ikke udtrykker velbehag, tillid og åbenhed. Som vi nævner i spørgsmål 38 – personlighed er, hvad der kan imponere intervieweren, i nogle tilfælde endda mere end færdigheder.
En oprejst positur og et åbent kropssprog, udstråler selvtillid og handlekraft, men du skal ikke overdrive det.
Din krop afslører, hvor beslutsom og entusiastisk du virkelig er.
Afhængigt af de indstillinger din stol har, placer dig i en naturlig stilling, som dikterer din åbenhed.
Vær til stede i samtalen med et åbent, opmærksomt og interesseret ansigt.
Vær opmærksom på, at det kan være bedre at skifte position lejlighedsvis end at låse dig selv fast i en bestemt position.
En fremadlænet “parat” position kan være for offensiv i længden, ligesom en tilbagelænet “behagelig” position kan udstråle ligegyldighed, hvis du holder den for længe.
Jeg vil have folk til at føle sig godt tilpas. Jeg ønsker at se den rigtige side af den person. Man kan ikke se, at hvis de er så på kanten, hvis de er nervøse. Jeg har ingen idé om, hvem han / hun er, hvis de føler nervøs og utilpas. Det gør også mig utilpas.
Du er nødt til at holde en balance og ikke overtage den førende position i rummet, som intervieweren er.
Det er en fin linje mellem en person, som handler arrogant ved at være for afslappet og en person, så ivrig efter at få jobbet, at de er for meget.